Site overlay Logo

Cheesecake cu caise

00:30'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

250 g biscuiți digestivi

50 g unt

200 g cremă de brânză

200 g iaurt cu specific grecesc Olympus cu 10% grăsime

3-4 linguri de zahăr pudră sau miere

2 ouă

1 lingură rasă de făină

Vanilie

Caise

Gem de caise sau alte fructe

Preparare

Pentru crustă se mărunțesc biscuiții și se amestecă cu untul topit. Se presează compoziția pe baza tăvii pentru cheesecake și se lasă deoparte.

Separat, se mixează crema de brânză cu zahărul pudră și vanilia, se adaugă iaurtul. Apoi se adaugă ouăle și se omogenieaza.

La final se adaugă făina și se toarnă peste crusta de biscuiți.

Se coace la 180 de grade pentru 25 de minute, nu mai mult. Apoi se lasă la răcit complet și apoi se refrigerează pentru câteva ore.

Se decorează cu caise și cu gem de caise.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 523 kj/126 kcal

Grăsimi

  • 10 g

din care Acizi grași saturați

  • 6 g

Glucide

  • 3,5 g

din care Zaharuri

  • 3,5 g

Proteine

  • 5,5 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup