Tips and Greeks
easy
2-3 pere coapte
1 iaurt Olympus
2 ouă
Vanilie
3 linguri de zahăr pudră
Zahăr tos pentru tapetarea vasului de copt
50 g unt
60-70 g făină
Un praf de sare
Se taie perele în jumătăți și se călesc în unt, până capătă puțină culoare, apoi se presară puțin zahăr tos
și se mai gătesc 2 minute; se dau deoparte.
Se mixează ouăle cu un praf de sare, apoi se adaugă zahărul pudră, vanilia și iaurtul. Se omogenizează,
apoi se adaugă, treptat, făina.
Se tapetează un vas pentru copt cu unt și zahăr tos, apoi se așază perele, după care se toarnă
compoziția.
Se coace prăjitura la 180 de grade pentru aproximativ 25 minute.
Valoare energetică
Grăsimi
din care Acizi grași saturați
Glucide
din care Zaharuri
Proteine
Sare
Valori nutriționale pentru 100 g
Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.
Telefon: +40 268 308 050
Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM