Site overlay Logo

Clafoutis cu pere caramelizate

00:30'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

2-3 pere coapte

1 iaurt Olympus

2 ouă

Vanilie

3 linguri de zahăr pudră

Zahăr tos pentru tapetarea vasului de copt

50 g unt

60-70 g făină

Un praf de sare

Preparare

Se taie perele în jumătăți și se călesc în unt, până capătă puțină culoare, apoi se presară puțin zahăr tos

și se mai gătesc 2 minute; se dau deoparte.

Se mixează ouăle cu un praf de sare, apoi se adaugă zahărul pudră, vanilia și iaurtul. Se omogenizează,

apoi se adaugă, treptat, făina.

Se tapetează un vas pentru copt cu unt și zahăr tos, apoi se așază perele, după care se toarnă

compoziția.

Se coace prăjitura la 180 de grade pentru aproximativ 25 minute.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 523 kj/126 kcal

Grăsimi

  • 10 g

din care Acizi grași saturați

  • 6 g

Glucide

  • 3,5 g

din care Zaharuri

  • 3,5 g

Proteine

  • 5,5 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup