Site overlay Logo

Palvova

00:30'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

2 albușuri

Un praf de sare

35 ml apă

150 g zahăr tos

2-3 linguri de zahăr pudră

250 ml smântână pentru frișcă Olympus

100 g cremă de brânză

Vanilie

Coaja de la jumătate de lime

500 g căpșuni

Preparare

Pentru bezea se mixează albușurile cu un praf de sare, până devin spumă.

În același timp, într-o crăticioară se face un sirop, pe foc mic, din zahărul tos și apa. Când siropul ajunge la 118 grade, se toarnă în fir subțire peste albușuri, în timp ce mixerul este dat la viteză mare.

După ce se încorporează siropul, se mai mixează bezeaua câteva minute.

Apoi se adaugă 1 lingură de zahăr pudră și se mai mixează 2 minute.

Se formează coșulețe de bezea pe hârtie de copt și se coc la 90 de grade pentru o oră.

Se lasă la răcit.

Separat, se mixează smântâna pentru frișcă, până devine ușor fermă.

Separat, se mixează crema de brânză cu restul de zahăr pudră, cu vanilia și coaja de lime, apoi se combină cu frișca bătută.

Într-o crăticioară se zdrobesc căpșunile, lăsând câteva și pentru decor, și se amestecă cu zahăr după gust. Se lasă pe foc mic, până se omogenizează, apoi se lasă la răcit complet.

Peste bezelele coapte și răcite se așază un strat de frișcă, apoi căpșuni și decor.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 832 kj/202kcal

Grăsimi

  • 20 g

din care Acizi grași saturați

  • 12 g

Glucide

  • 2,5 g

din care Zaharuri

  • 2,5 g

Proteine

  • 2,9 g

Sare

  • 0,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup