Site overlay Logo

Tartă rustică cu praz

00:45'

Fel de mâncare

Tips and Greeks

Complexitate

easy

Ingrediente

200 g făină
Sare
100 g unt rece
2 gălbenușuri
3 linguri de apă rece
1 praz
200 g telemea de capră Olympus 
3-4 roșii 

Preparare

Pentru crustă se mixează făina cu untul rece, până se obține un aluat nisipos. 
Se adaugă gălbenușurile și apa rece și se mixează cu paleta pentru aluat, până se leagă, nu mai mult. 
Se refrigerează 30 de minute, apoi se întinde aluatul pe blatul de lucru. 
Se așază prazul pe mijoc taiat fâșii sau rondele, apoi se presară telemea de capră. 
Se așază roșiile felii și se împăturesc mariginile
Se coace tarta la 180 de grade pentru aproximativ 25 minute, până se rumenește bine.

Produse recomandate

Packshot image

Valoare energetică

  • 1081 kj/261 kcal

Grăsimi

  • 22 g

din care Acizi grași saturați

  • 15,4 g

Glucide

  • 0,7 g

din care Zaharuri

  • 0,7 g

Proteine

  • 15 g

Sare

  • 2,2 g

Valori nutriționale pentru 100 g

 

 

Loader animation svg

Contactează-ne

Ne bucurăm când ne scrii

Lasă-ne un mesaj și promitem să revenim cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Telefon: +40 268 308 050

Luni-Vineri între 08AM - 16:30PM

X

X
Susteinability Popup